Udruženje obrtnika Samobor daje u najam zainteresiranim udrugama, ustanovama, tvrtkama i pojedincima, stranim institucijama i predstavništvima dvoranu na atraktivnoj lokaciji u središtu Samobora -  Veliku dvoranu Udruženja, Šmidhenova 34, Samobor, u terminu radnih dana : 14h – 20h.

Dvorana udruženja idealna je za održavanje poslovnih skupova (kongresi, sjednice, konferencije, poslovni razgovori), edukacija (seminari, predavanja, radionice, stručni skupovi), promocija, press konferencija, manjih izložbi i festivala, domjenaka, godišnjica i raznih drugih evenata.

Prostorija je opremljena suvremenom tehnikom ( TV, internet , lap top, informatička oprema. ), a ljubazno i profesionalno osoblje bit će Vam na raspolaganju kao organizacijska podrška, dostupna u svakom trenutku.

Dvorana je klimatizirana. Na raspolaganju su i prateći kompjuteri za održavanje informatičkih tečajeva ili predavanja uz korištenje kompjutera.

Zgrada Udruženja obrtnika Samobor, u Šmidhenovoj 34, udaljena je svega 100 metara od užeg centra grada i svih potrebnih institucija.

 

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor