• Aktualno

• EU natječaj: "Inovacije u S3 područjima"

03-07-2019

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

• Od 1. srpnja 2019. obvezno izdavanje e-računa javnim naručiteljima

02-07-2019

Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi usvojen je početkom listopada prošle godine, njegova je djelomična primjena počela 1. prosinca 2018. godine, a puna primjena počinje 1. srpnja 2019. godine. Naime, Zakonom je od početka prosinca prošle godine najprije uvedena obveza zaprimanja e-računa u postupcima javne nabave, a od početka...

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

1 2 3

Sve zamaskirane posjetitelje čekaju dva vikenda opuštajuće zabave na Trgu kralja Tomislava koji će se preimenovati u Trg fašničkih velikana, mališani će dobiti svoj šareni kutak na Trgu Matice hrvatske, zanimacije su pripremljene i u Kleščićevoj, na Trgu iza pošte, luna parku kod kina i klizalištu u bivšoj vojarni.

Fašnička vlast u dolasku, pobrinula se da posao u Fašničkoj Republici nađu i umjetničke duše. Pa će nam tako svirati i pjevati na otvorenju 22. veljače Mladen Grdović, na zatvaranju 5. ožujka jedan posebni bend koji za sad nek ostane tajna, a dolaze još TBF, Neno Belan, Songkillers, Klapa Intrade, Gazde i Slavonske Lole.

Tko ne može držat čekić, može držat mikrofon, kaže stara fašnička pa ćemo uz mikrofoniste uživati u dane vikenda.

Ove godine “posel se deli na fašničkoj baušteli”, a vječna je istina da “bedaki noriju svaki dan, a pametni samo na Fašnik”.

logo hok1

Logo Samobor