Poštovani,

pozivamo Vas da budete dio 9. Zagrebačkog energetskog tjedna i da se odazovete stručnom skupu Obrtničke komore Zagreb koji će se održati u petak, 11. svibnja 2018., s početkom u 11.00 sati, u Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49/ Ikat / ulaz kroz pasaž.

Srdačan pozdrav, Obrtnička komora Zagreb

ZG energetski tjedan

U duhu održavanja dugogodišnje tradicije Grada Zagreba sa zadovoljstvom Vas pozivamo da budete dio 9. Zagrebačkog energetskog tjedna koji će se s već poznatom porukom „Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!“ održati od 07. do 12. svibnja 2018. Ovogodišnji Zagrebački energetski tjedan, koji organizira Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Grada Zagreba, uključuje niz međunarodnih konferencija, stručnih skupova, dana otvorenih vrata, seminara, radionica, predavanja i specijaliziranih satova nastave u školama i vrtićima Grada Zagreba s ciljem uključivanja i umrežavanja svih dionika u dugotrajan proces borbe protiv klimatskih promjena te podizanja svijesti o ključnim problemima iz područja energetike i zaštite okoliša.