U gradu Vrbovcu dana 12., 13. i 14.05.2017.g. održati Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrtništva. Na sajmu se očekuje veliki broj izlagača iz Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.Isto tako u vrijeme održavanja sajma na sajmu se očekuje veliki broj posjetioca.

U organizaciju sajma su pored grada Vrbovca uključene i Zagrebačka, Bjelovarsko-bilogorska i Koprivničko-križevačka županija, kao i obrtnička komora Zagrebačke županije, Hrvatska gospodarska komora – komora Zagreb, Obrtnička komora Zagreb, Turistička zajednica Zagrebačke županije kao i grad Zagreb.

Navedeni sajam imat će i edukativni karakter te će se na njemu odvijati okrugli stolovi i paneli na kojima će se sudionicima sajma kroz stručna predavanja pokušati pomoći u njihovom poslovanju.

Tijekom cijelog vremena održavanja sajma odvijat će se zabavni i kulturno umjetnički program.

Samo održavanje sajma biti će praćeno od strane tiskanih medija, društvenih mreža ali i od strane radija i televizije, tako da će i to pridonijeti velikoj posjećenosti sajma.

Za dio izlagača na sajmu osiguran je besplatan prostor za izlaganje. Cijena 1m2 izložbenog prostora na sajmu ovisno o mjestu izlaganja kreće se od 80,00 – 150,00 kuna. Prosječna veličina štanda na sajmu je 2x1 m. Ukoliko netko od izlagača ima potrebu za većim izložbenim prostorom, cijena 1m2 dodatnog izložbenog prostora naplaćuje se od 80,00 – 150,00 kuna, ovisno o mjestu izlaganja na prostoru sajma. U privitku dopisa nalazi se prijavnica koju molimo da ispunite i što prije dostavite na adresu Sajam automobila Zagreb d.o.o., Sajmišna cesta 8, 10000 Zagreb ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako biste na vrijeme osigurali mogućnost besplatnog izlaganja na sajmu ili svoje prodajno mjesto na sajmu.

Bila bi nam izuzetna čast da dođete izlagati na naš sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrtništva na kojem će izlagati veliki broj izlagača i na kojem očekujemo veliki broj posjetioca i kupaca za vaše proizvode.