Gospodarski sajam u Zaprešiću je prodajno-izložbenog karaktera pod pokroviteljstvom Grada Zaprešića i ministarstva poduzetništva i obrta. Tom prilikom Udruženje planira prijaviti projekt zajedničkog nastupa naših obrtnika na tom sajmu u okviru kojega će se sufinancirati troškovi: zakupa, uređenja i opremanja izložbenog prostora te izrade promidžbenih materijala za potrebe nastupa na manifestaciji.

Udruženje planira, u suradnji sa obrtnicima, izraditi promidžbene materijale ( brošure, letke, i dr. ) za obrtnike koji će sudjelovat na sajmu.

Očekujemo sufinanciranje od Zagrebačke županije.

Prijavljeni obrtnici će morati sufinancirati navedene troškove u manjem dijelu ( 10-15% ukupnih prihvatljivih troškova) .

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovom sajmu, javite se u Udruženje na tel. 01/3360129 (radno vrijeme: 8.8.-19.8.skraćeno radno vrijeme ) ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa sljedećim podacima:

-naziv obrta
-djelatnost (kratki opis)
-kontakti
-potrebna kvadratura na sajmu
-fotografija obrta (ukoliko imate)

Vaše prijave primamo do 01.09.2016.