Udruženje obrtnika Samobor 29.05.2018. godine će organizirati seminar „Zaštita osobnih podataka – za računovodstvene servise“ . Seminar se održava u utorak 29.05.2018. od 17:00 sati – 19:00 sati, u prostoru Udruženja Šmidhenova 34, Samobor

Poštovani obrtnici Samobora i Svete Nedelje,

Hrvatska obrtnička komora u suradnji s Hrvatsko-austrijskom trgovinskom komorom poziva Vas da sudjelujete na seminaru

„Uvjeti poslovanja u Austriji“.

Seminar će se održati u utorak, 15. svibnja 2018. godine u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/I, Zagreb, s početkom u 09.30 sati. Ukoliko razmišljate o širenju svoga tržišta van granica Hrvatske i Austrija je zemlja u kojoj biste željeli ponuditi svoje robe i / ili usluge, ovakav je seminar odlična priprema za vas. Kako pronaći nove kupce i koje zahtjeve austrijsko tržište postavlja pred one koji na njemu posluju, samo su neka od pitanja na koja će vam ovaj seminar ponuditi odgovore. Seminar će se održati na hrvatskom jeziku, a za sudjelovanje na seminaru obavezna je prethodna prijava putem priloženog obrasca. Broj sudionika je ograničen kapacitetom dvorane.

Sudjelovanje je besplatno. Rok prijave je 10. svibnja.

Vijest o seminaru možete vidjeti na službenoj stranici HOK-e. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 01/48 06 666 ili 072 000 026 od 8.00 do 12.00 sati.

UDRUŽENJE OBRTNIKA SAMOBOR

Prijavnica za seminar

Program seminara

Poštovani,

pozivamo Vas da budete dio 9. Zagrebačkog energetskog tjedna i da se odazovete stručnom skupu Obrtničke komore Zagreb koji će se održati u petak, 11. svibnja 2018., s početkom u 11.00 sati, u Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49/ Ikat / ulaz kroz pasaž.

Srdačan pozdrav, Obrtnička komora Zagreb

Novi europski regulatorni okvir za zaštitu osobnih podataka, Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR – General Data Protection Regulation), čija primjena započinje 25. svibnja, donosi značajne promjene obrtnicima koji zapošljavaju radnike ili na drugi način prikupljaju i obrađuju osobne podatke.

Obradu osobnih podataka potrebno je uskladiti s GDPR-om, a nepoštivanje novih obveza može rezultirati visokim novčanim kaznama.

Kako biste se pripremili za nadolazeće promjene, pozivamo vas na savjetovanje za obrtnike „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti podataka – Opća uredba (GDPR)“, u organizaciji Hrvatske obrtničke komore i Agencije za zaštitu osobnih podataka, koje će se održati 11. travnja 2018. godine, u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/II, s početkom u 10,00 sati.

Prijave s podacima (ime i prezime) zaprimaju se na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., do 10. travnja 2018. godine.

U dvorani samoborskih srednjih škola će u petak, 23. ožujka, i ove godine biti prezentiran program "Dojdi osmaš u Samobor 2018.", kojim se učenicima osmih razreda osnovnih škola s našeg područja predstavljaju samoborske srednje škole, ali i srodne zagrebačke škole. Već 6. godinu zaredom ovaj projekt zajednički provode Grad Samobor, Udruženje obrtnika Samobora, Svete Nedelje i Stupnika i samoborske srednje škole, s ciljem da osmašima olakšaju izbor za nastavak njihovog daljnjeg obrazovanja.

Izgradite samopouzdanje i poboljšajte rezultate prodaje vaših proizvoda i usluga. Radionica za poboljšanje prodajnih vještina, koja pruža vrijedan uvid u svijet prodaje dostupna je u skraćenom obliku, u srijedu, 7. ožujka 2018. od 17.00 do 20.00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5, Samobor.

Poštovani članovi Skupštine Udruženja obrtnika Samobor, čast nam je pozvati vas na svečanu sjednicu Skupštine Udruženja obrtnika Samobor u petak 8.12.2017. u 19h, povodom 50. godina osnivanja Udruženja. Na svečanom dijelu Skupštine dodijeliti će se Priznanja obrtnicima za dugogodišnji rad, rad u komorskom sustavu te za prijenos generacije u obrtništvu.

S ciljem osiguravanja podrške poduzetnicima, zainteresiranima za unaprjeđenje vlastitog poslovanja kroz ulaganja u izgradnju i/ili nabavku opreme ili poboljšanje energetske učinkovitosti, promocije proizvoda na inozemnim tržištima ili financiranje vlastitih investicija kroz najpovoljnije financijske mehanizme na tržištu, ­­­ UDRUŽENJE OBRTNIKA SAMOBOR organizirati će (21.11.2017 datum godine u ( 15 – 17 h) sati, u prostorijama Udruženja (Šmidhenova 34, Samobor) interaktivnu radionicu o dostupnim EU sredstvima i izvorima financiranja.

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Zagrebačka županija, Hrvatska banka za obnovu i razvitak i Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb, u suradnji s Gradom Samoborom  pozivaju vas na prezentaciju U susret poduzetništvu. Prezentacija će se održati u petak, 5. svibnja s početkom u 10:00 sati u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Samobor, na Trgu Matice Hrvatske 3.

U gradu Vrbovcu dana 12., 13. i 14.05.2017.g. održati Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrtništva. Na sajmu se očekuje veliki broj izlagača iz Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.Isto tako u vrijeme održavanja sajma na sajmu se očekuje veliki broj posjetioca.

Udruženje obrtnika Samobor, u suradnji s Upravnim odjelom za društvene djelatnosti Grada Samobora organizira 07. travnja 2017. prezentaciju programa mogućnosti upisa učenika osnovnih škola na području Grada Samobora i Svete Nedelje u srednje škole Grada Samobora pod nazivom ,Dojdi osmaš u Samobor 2017.

Udruženje obrtnika Samobor ove godine po 2. put organizira manifestaciju „Susret mladih obrtnika 2016“ u okviru koje će se održati stručna konferencija pod nazivom: Samobor – Centar kompetencija za obrtništvo i poduzetništvo – potencijali i prilike”, a sve pod Pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva i obrta RH. Susret će se održati 4.11.2016., 10:00 – 12:30 h, Galerija Prica (prizemlje), Trg Matice Hrvatske 3, Samobor.

Gospodarski sajam u Zaprešiću je prodajno-izložbenog karaktera pod pokroviteljstvom Grada Zaprešića i ministarstva poduzetništva i obrta. Tom prilikom Udruženje planira prijaviti projekt zajedničkog nastupa naših obrtnika na tom sajmu u okviru kojega će se sufinancirati troškovi: zakupa, uređenja i opremanja izložbenog prostora te izrade promidžbenih materijala za potrebe nastupa na manifestaciji.

U sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini, Županijska komora Krapina, u suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko-zagorskom županijom, Gradom Krapinom te izvršnim organizatorom Radijem Kaj, organizira tradicionalnu gospodarsku izložbu 24. Zagorski gospodarski zbor.

Završna konferencija EU projekta „IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika održat će se u utorak, 12. srpnja 2016. godine u velikoj dvorani Obrtničke komore Zagreb (Ilica 49, Zagreb) s početkom u 12:00 sati.

Potkategorije