Udruženje obrtnika Samobor je 29. 5. 2018. godine organiziralo je seminar „GDPR - Zaštita osobnih podataka“ kojem je prisustvovalo četrdesetak obrtnika - većinom članova ceha intelektualnih usluga, a koji su u neformalnoj atmosferi seminara po principu „pitanja i odgovara“, mogli postavljati pitanja tijekom dvosatne prezentacije kako ustrojiti Pravilnike, evidencije osobnih podataka, protokole za čuvanje i brisanje osobnih podataka.

Udruženje obrtnika Samobor organiziralo je radionicu za vlasnike frizerskih i kozmetičarskih salona, cvjećarskih i krojačkih obrta i svih uslužnih djelatnosti na temu: “Moj idealni cjenik“. Radionica je održana 06. ožujka 2018.g., od 17:00 do 20:00 sati u prostorijama Udruženja, a vodile su je stručne predavačice iz SVIM TEAMA – Ivana Mišić Lokar i Sanja Varlaj, sa preko 20 godina radnog iskustva u „beauty“ industriji i kao poslovni savjetnici u sektoru uslužnih djelatnosti.

U današnje vrijeme napredne tehnologije i sve veće potrebe za informatičkom pismenošću, ljudi su suočeni sa izazovima u korištenju informatičkih alata koji svakim danom sve brže i više napreduju. U programu edukacije Operater/ka na računalu s naglaskom na Facebook kao marketinški alat, pozivamo Vas da se na jednostavan i učinkovit način pridružite edukaciji koja će Vam olakšati svakodnevno suočavanje sa tehnologijom.

Udruženje obrtnika Samobor organiziralo je 08. veljače 2018. seminar: "Posebnosti pri izradi godišnje porezne prijave obrtnika i slobodnih zanimanja za 2017.g. i izmjene o oporezivanju samostalnih djelatnosti od 01.01.2017.g." koji je okupio brojne obrtnike/poduzetnike i njihove zaposlenike.

Udruženje obrtnika Samobora, Svete Nedelje i Stupnika je 08. prosinca 2017. godine na svečanoj sjednici Skupštine obilježilo 50 godina uspješnog rada. Iako je tradicija obrtništva u ovom kraju puno starija ova je obljetnica podsjetnik na početak organiziranog rada obrtnika kada je u listopadu 1967. godine u Samoboru osnovano Udruženje samostalnih zanatlija.

Udruženje obrtnika Samobor je organiziralo 2. radionicu i predavanje koju je održao SVIM tim, i to u prostorijama Udruženja ( Šmidhenova 34, Samobor). Radionica naziva: “Kako prodati sebe i uslugu?” održana je 15.svibnja 2017.g., od 18:00 do 21:00 sati, i to ovaj put uz sudjelovanje članica - sekcije cvjećara koji su također našli interes i bili izuzetno zadovoljni organizacijom i onim što su naučili na radionici.

Potkategorije

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor