Sa zadovoljstvom vas pozivamo na 12. Susret prijevoznika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore, koji će se održati

2. i 3. travnja 2020. godine,
u Šibeniku, hotel Jure,
u hotelskom naselju Solaris.

Susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore značajna je manifestacija koja svake godine okuplja prijevoznike – obrtnike, ali i trgovačka društva, kao i ostale dionike u obavljanju prijevozničkih djelatnosti. Važnost ove manifestacije očituje se u činjenici da je to jedan od rijetkih događaja na kojem obrtnici – prijevoznici imaju mogućnost razmijeniti međusobna iskustva i što je još važnije, komentirati probleme s predstavnicima relevantnih institucija.

Namjera nam je i ove godine organizirati rasprave s bitnim sudionicima iz prijevozničke djelatnosti, ali i s predstavnicima izvršne vlasti, kako bi se odvojilo dovoljno vremena za primjerenu raspravu i donošenje prijedloga rješenja i zaključaka o ključnim problemima, prilikama i smjeru razvoja ove djelatnosti.

Stoga će na Susretu kroz dvije panel rasprave biti obrađene teme od posebne važnosti za ovaj sektor. Prvi panel bavit će se aktualnom problematikom i konkurentnosti sektora prijevoza tereta, dok se druga panel rasprava na temu prijevoza putnika planira osvrnuti na primjenu Zakona o prijevozu u cestovnom prometu i probleme u pojedinim tipovima prijevoza putnika.

Uz navedeno na ovogodišnjem, 12. Susretu prijevoznika, kroz izlaganja i raspravu razmotrit će se i ostale aktualne teme vezane uz obavljanje prijevozničke djelatnosti s naglaskom na:

• Problematiku korištenja graničnih prijelaza između Hrvatske i Slovenije za vozila iznad 7,5t
• Kontrolu domaćih i stranih prijevoznika u RH
• Način ostvarivanja prava na povrat uplaćene trošarine na gorivo
• Zapošljavanje stranaca
• Zakon o prijevozu u cestovnom prometu
• Posljedice pojave Corona virusa na prijevoznički sektor

Radni dio i smještaj sudionika 12. Susreta prijevoznika je u Hotelu Jure, hotelskog naselja Solaris u Šibeniku.

Informacije i rezervacija hotelskog smještaja:

Adresa: Amadria Park Hotel Jure, Hoteli Solaris 86, 22 000 Šibenik
Tel: +00 385 22 362 951

Rezervacija smještaja:

Rezervacija smještaja vrši se isključivo putem linka. Potrebo je navesti kod 12SPHOK kako bi se ostvario poseban popust za sudionike 12. Susreta prijevoznika.

Kod se unosi u gornjem desnom kutu. Nakon unosa koda ponudit će Vam ponudu s popustom za smještaj za vrijeme trajanja 12. Susreta prijevoznika.

Cijena hotelskih usluga po osobi na dan:

1. Osnovna usluga: polu-pansion (noćenje s doručkom)

- Cijena noćenja: 346,00 kn po osobi (dvokrevetne sobe)
- Cijena noćenja: 555,00 kn po osobi (jednokrevetne sobe)

- Cijena za zajedničku večeru na dan 2. travnja 2020. – 115,00 kn po osobi
- Cijena ručka u restoranu hotela – 151,00 kn po osobi

Boravišna pristojba nije uključena u gore navedenu cijenu i iznosi 10,00 kn po osobi i danu.
Cijena parkinga iznosi 30,00 kn dnevno po automobilu.

Check in: od 15:00 sati
Check out: do 11:00 sati

Prilikom rezervacije smještaja potrebno je naglasiti da se radi o 12. Susretu prijevoznika, navedena ponuda vrijedi isključivo za 12. Susret prijevoznika.

Navedene sobe moguće je rezervirati do 19. ožujka 2020. ili do ispunjenja kapaciteta.

Također, osobe koje neće biti smještene u Hotelu Jure, a žele sudjelovati na zajedničkoj večeri, istu je potrebno rezervirati i platiti do 19. ožujka 2020., na navedene kontakte. Bonovi za ručak i večeru moći će se kupiti na recepciji hotela.

Službena verzija programa će, uz ostale informacije, biti dostupna na web stranicama Hrvatske obrtničke komore: https://www.hok.hr/

Pozivamo prijevoznike i ostale zainteresirane da se odazovu u što većem broju te da svojom nazočnošću uveličaju ovaj, za prijevozništvo, izuzetno značajan skup.

UOS katalog

UOS top poduzetnik