Hrvatska gospodarska komora poziva Vas na akciju „Kupujmo hrvatsko“, koja će se održati u gradu Zagrebu 17. i 18. rujna 2019. (utorak i srijeda) na Trgu bana Josipa Jelačića, od 9 do 19 sati.

Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati ih, kušati i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju tvrtke, obrta, kućne radinosti, udruge i sve ostalo što je potrebno ishoditi za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti u skladu s posebnim propisima. Ako sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge prilikom ove akcije, obvezni su izdavati fiskalne račune. Svi sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda i osigurati odgovornu osobu za provedbu prodaje.

Napomena:

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave, do naznačenog datuma prijave, odnosno isteka raspoloživosti izložbenog prostora.

Hrvatska gospodarska komora svojim članicama će omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko i svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, tijekom i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem weba Kupujmo hrvatsko i profila te akcije na Facebooku. Izlagači koji će sudjelovati na akciji moraju se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije.

Kotizacija za nečlanove HGK iznosi 500,00 kn.

Za sudjelovanje u statusu izlagača možete se prijaviti pomoću obrasca u privitku.

Popunjeni prijavni list molimo vratiti najkasnije u HGK do 10. rujna 2019. godine, na e –mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kontakt za prikupljanje prijava:

Irena Fresl Rendulić, tel.: 01 460 - 6816