Kontakti:
01/3360-129 | uo.samobor@hok.hr
Šmidhenova 34 | Rad sa strankama: 8h - 15h

 Potpisivanjem Sporazuma između HOK-a i HEP Opskrbe d.o.o. osigurana je niža cijena električne energije na području cijele Republike Hrvatske članovima HOK-a (obrtnicima i dobrovoljnim članovima) i njihovim zaposlenicima te svim djelatnicima i pravnim osobama unutar komorskog sustava HOK-a.

Ponuda je proširena za obrtnike i zaposlenike obrtnika, koji uz postojećih 5% popusta (ugovaranjem Hepi usluge), ostvaruju i dodatnih 5 % popusta na cijenu električne energije za svoje KUĆANSTVO u tarifnom modelu Hepi.

HEP Opskrba d.o.o. ovim Sporazumom uređuje povoljnije uvjete za korisnike kategorije:

    1. Poduzetništvo:

  • za ostvarivanje pogodnosti osiguranih ovim Sporazumom potrebno je ispuniti „on line“ obrazac koji se nalazi na web stranici https://www.hep.hr/opskrba/poduzetnistvo/24;
  • korisnici kategorije Poduzetništvo moraju potpisane Ugovore dostaviti HEP Opskrbi d.o.o. najkasnije do 19.04.2019. godine.

    2. Kućanstvo:

  • za ostvarivanje pogodnosti osiguranih ovim Sporazumom potrebno je ispuniti „on line“ obrazac koji se nalazi na web stranici https://hepi.hep.hr/;
  • nakon „on line“ ugovaranja, na adresu koju ste naveli pristići će vam dva primjerka Ugovora. Jedan primjerak potpisanog Ugovora, ispunjeni Obrazac za dostavu podataka o krajnjem kupcu (u privitku ove objave) te Izvadak iz obrtnog registra (Obrtni registar) morate vratiti na adresu Hep Opskrba d.o.o. u frankiranoj priloženoj omotnici.
  • korisnici kategorije Kućanstvo potpisane Ugovore moraju dostaviti najkasnije do 07.04.2019. godine ili do maksimalnog broja sklopljenih ugovora (10 000), ovisno koji od uvjeta nastupi ranije.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite HEP Opskrbi d.o.o. putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na besplatni broj telefona 0800 5255 radnim danom od 8.00 do 20.00 i subotom od 8.00 do 15.00 sati.

 

logo facebook

UOS katalog

UOS top poduzetnik

UOS startup

UOS price

 

artifex