Kontakti:
01/3360-129 | uo.samobor@hok.hr
Šmidhenova 34 | Rad sa strankama: 8h - 15h

Poštovani obrtnici Samobora,Svete Nedelje i Stupnika,

pozivamo Vas na suradnju i da se uključite u provedbu EU projekata - "JobCollage SAVA" i "Pametno i Aktivno do sigurne budućnosti" u čijoj provedbi sudjeluje i Udruženje obrtnika Samobor. Projekt želi uspostaviti suradnju s lokalnim poslodavcima kod kojih postoji potreba za radnom snagom, te koji teško pronalaze istu. Na temelju vaših potreba, partneri ovog projekta bi selekcijom odabrali nezaposlene osobe, motivirali ih za rad i učenje, koje bi potom educirali prema vašim potrebama. Projektom će se nezaposlene odrasle osobe educirati prema potrebama poslodavaca, sa ciljem da kod istih obave stručnu praksu, a potom, ako će biti potrebe, stupe u radni odnos.

Sukladno Vašim mogućnostima i vremenu, možete odabrati jedan od dogovorenih termina sastanaka sa partnerima projekta u Samoboru, Svetoj Nedelji ili Stupniku:

 

  • Sveta Nedelja 28.9.2018 13:00 sati

Grad Sveta Nedelja, Trg Ante Starčevića 5, vijećnica

  • Stupnik 28.9.2018 10:00 sati

Općina Stupnik, Gornjostupnička 33, vijećnica

  • Samobor 4.10.2018 14:00 sati

Grad Samobor, Trg kralja Tomislava 5, vijećnica

 

U nadi da ćete naći one zaposlenike koje želite,

s poštovanjem,

UDRUŽENJE OBRTNIKA SAMOBOR

 

Prva radionica u sklopu projekta IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR.1.1.11-0177), koji Zagrebačka županija provodi u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb, održana je jučer u prostorijama Srednje škole Vrbovec.

Pozitiva Samobor organizirala je i održala proteklog vikenda trening pripreme prijedloga EU projekata za mlade koji se proveo u Samoboru u prostorima Savjeta mladih Grada Samobora. Udruženje obrtnika Samobor podržalo je također ovu inicijativu jer držimo do činjenice da u mlade treba ulagati.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije organizira informativnu radionicu o mogućnostima financiranja projekata istraživanja, razvoja i inovacija iz Europskih strukturnih fondova te programa Europske unije u razdoblju od 2014. do 2020. godine. Radionica će se održati u petak 10. travnja 2015. godine u Konferencijskoj dvorani Ministarstva s početkom u 11 sati.

Udruženje obrtnika Samobor poziva sve obrtnike, male i srednje poduzetnike, OPG-ove i potencijalne građane koji namjeravaju ući u obrtništvo i poduzetništvo da se prijave na edukacije u organizaciji Udruženja. Edukacije se planiraju održavati tijekom jeseni/zima 2014.g., u prostorijama Udruženja, Šmidhenova 34. Samobor, a odnose se na:

Udruženje obrtnika Samobor i Poduzetnički Centar Samobor planira aplicirati na natječaj Ministarstva poduzetništva i obrta - Poduzetnički Impuls 2014., u cilju obrazovanja naših obrtnika kao CNC operateri i 3D modeliranje. Ovim putem vas pozivamo da se prijavite kao zainteresirani polaznici ove edukacije, tako da imamo okvirni broj mogućih polaznika.

logo facebook

UOS katalog

UOS top poduzetnik

UOS startup

UOS price

 

artifex