Jesenski rok majstorskih ispita održava se u Obrtničkoj komori Zagreb u razdoblju studeni/prosinac: od 11.11.2019. - 20.12.2019. godine.

Prijave su u tijeku, a zadnji dan prijave je 27.09.2019.

Prijavnica i popis potrebne dokumentacije za majstorski ispit: http://okz.hr/srednjo%C5%A1kolsko-obrazovanje-za-obrtni%C4%8Dka-zanimanja/majstorski-ispiti/prijave

Pripreme za majstorski ispit u jesenskom ispitnom roku započet će besplatnim informativnim radionicama koje Obrtničko učilište organizira u suradnji sa Obrtničkom komorom Zagreb u periodu od 02. listopada 2019. do 03. listopada 2019. Radionice za sve zainteresirane polaznike će se održati u dva termina, jutarnjem i popodnevnom i to prema sljedećem rasporedu:

02. listopada 2019. (srijeda) u 09:00 te u 17:00 sati
03. listopada 2019. (četvrtak) u 09:00 te u 17:00 sati

Na radionicama ćete dobiti sve važne informacije o provedbi majstorskoga ispita, kao i o samim pripremama za polaganje majstorskoga ispita. Pripreme za polaganje majstorskog ispita bit će organizirane tri do četiri puta tjedno u jutarnjim i popodnevnim terminima prema dogovoru s polaznicima. U slučaju veće skupine moguća je drugačija organizacija nastave u dogovoru sa polaznicima na samom uvodnom predavanju. Nastava je organizirana za predmete: gospodarstvo i financije, pravo i pravni propisi, radna pedagogija i stručna teorija. Nastava iz stručne teorije prema zanimanjima dijeli se u manje skupine i organizira tako da svaka struka ima predavanja s nastavnikom iz svoje struke. Pripreme ne uključuju praktični dio ispita jer ste se za taj dio ispita spremali tijekom stjecanja radnog iskustva.

Na nastavi polaznici dobivaju ispitna pitanja i kataloge te literaturu temeljem kojih će pratiti nastavu (uključeni u cijenu priprema). Cijena priprema za polaganje majstorskog ispita iznosi 4.400,00 kn (plaćanje u 4 obroka) prema računima koje ćete dobiti na nastavi ili poštom na Vašu kućnu adresu.

Molimo da se zainteresirani za radionice prijave putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili da prijavnicu popunjenu sa svojim podacima dostave osobno u Obrtničko učilište, Ilica 49 najkasnije do 04. listopada 2019. Upisnicu također možete dostaviti i na radionicu. Prijavnica se nalazi OVDJE. Dodatne informacije o pripremama možete dobiti na tel. 01/48 26 012 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

logo hok1

Logo Samobor