• Aktualno

• EU natječaj: "Inovacije u S3 područjima"

03-07-2019

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

• Od 1. srpnja 2019. obvezno izdavanje e-računa javnim naručiteljima

02-07-2019

Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi usvojen je početkom listopada prošle godine, njegova je djelomična primjena počela 1. prosinca 2018. godine, a puna primjena počinje 1. srpnja 2019. godine. Naime, Zakonom je od početka prosinca prošle godine najprije uvedena obveza zaprimanja e-računa u postupcima javne nabave, a od početka...

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

1 2 3

Cijene gradskih vrtića nisu se mijenjale kroz posljednjih osam godina, a s 1.000 kuna po djetetu sufinancira se cijena privatnih vrtića kojih je ukupno šest. Isti je broj i obrta za čuvanje djece, „dadilja“, koje Grad sufinancira s 1.000 kuna mjesečno za cjelodnevni boravak i 500 za poludnevno čuvanje.

Tako o samoborskim mališanima brinu „Limači“, „Pandino gnijezdo“, „Veseli koraci“, „Zvečkica“ te novootvoreni „Mali medo“ i „Malci“.

Obrti „dadilja“ prepoznati su kao kvalitetan izbor i kod roditelja jer se radi s malim skupinama djece, što omogućava individualan pristup i punu posvećenost svakom djetetu, a obrti nude i mogućnost čuvanja djece u poslijepodnevnim satima.

logo hok1

Logo Samobor