U vremenu od 21.05. – 05.06.2018.g. održani su izbori po Cehovima i Sekcijama unutar Ceha za Skupštinu Udruženja obrtnika Samobor koja broji 37 članova. Izabrani su predsjednici Sekcija, njihovi zamjenici, te delegati u Skupštinu prema strukovnom, brojčanom i teritorijalnom načelu, dakle, izabrani su obrtnici iz Samobora, Svete Nedelje i Stupnika prema broju članova svake Sekcije i Ceha. Oni će na konstituirajućoj sjednici, zakazanoj za 10.09.2018.g. izabrati Predsjednika Udruženja obrtnika i dva dopredsjednika, imenovati Upravni odbor i Nadzorni odbor za slijedeće mandatno razdoblje 2018. – 2022.g., te delegate u Skupštinu Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore Zagreb. Stoga pozivamo sve one, koji se žele kandidirati za predsjednika Udruženja obrtnika da još uvijek mogu podnijeti svoju kandidaturu sakupivši 1/3 potpisa članova budućeg sastava Skupštine, kako je prema Statutu Udruženja obrtnika Samobor predviđeno. Sve podatke i informacije, kao i potpisne liste, možete dobiti u Udruženju obrtnika Samobor, Šmidhenova 34.