Udruženje obrtnika Samobor organiziralo je radionicu i predavanje koju je održao SVIM tim, i to u prostorijama Udruženja ( Šmidhenova 34, Samobor). Radionica naziva: “Koje je boje tvoja osobnost?” je održana 21. veljače 2017.g., od 18 do 21:00 sati, a na temu „KOJE JE BOJE TVOJA OSOBNOST?“ i to po pravilu osobnosti vlasnica obrta i njihovih zaposlenika. Radionice su bile namijenjene vlasnicima i zaposlenicima kozmetičkih, pedikerskih i frizerskih salona na području Samobora, Svete Nedelje i Stupnika.

Broj mjesta bio je ograničen na 30 (članova Udruženja obrtnika Split), a odaziv obrtnica je bio više nego zadovoljavajući. Vrijednost radionice inače je 390,00 kn po osobi, no našim članovima Udruženje je pomoglo sa iznosom od 290,00 kn po prijavljenoj osobi.

Pozivamo sve zainteresirane članice i članove – frizere, kozmetičare i pedikere da prijave svoj interes za sudjelovanje na radionici i predavanju SVIM tima tako da Udruženje može planirati i nove radionice na ovu ili slične teme koje bi zanimale naše članove.

Interes molimo prijaviti Stručnoj službi Udruženja obrtnika Samobor na broj telefona: 01/ 3360 129, ili pak putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..