Susret mladih obrtnika 4.11.2016-

Udruženje obrtnika Samobor ove godine po 2. put organizira manifestaciju...

Samoborski kalendar 2017

Samoborski obrt Srčeko i ove godine promovira grad Samobor i samoborsko obrtništvo na...

Prva radionica u sklopu projekta IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR.1.1.11-0177), koji Zagrebačka županija provodi u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb, održana je jučer u prostorijama Srednje škole Vrbovec.

Pozitiva Samobor organizirala je i održala proteklog vikenda trening pripreme prijedloga EU projekata za mlade koji se proveo u Samoboru u prostorima Savjeta mladih Grada Samobora. Udruženje obrtnika Samobor podržalo je također ovu inicijativu jer držimo do činjenice da u mlade treba ulagati.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije organizira informativnu radionicu o mogućnostima financiranja projekata istraživanja, razvoja i inovacija iz Europskih strukturnih fondova te programa Europske unije u razdoblju od 2014. do 2020. godine. Radionica će se održati u petak 10. travnja 2015. godine u Konferencijskoj dvorani Ministarstva s početkom u 11 sati.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je internetski portal o EU fondovima i mogućnostima njihova korištenja, na elektroničkoj adresi www.strukturnifondovi.hr