Poštovani obrtnici Samobora,Svete Nedelje i Stupnika,

pozivamo Vas na suradnju i da se uključite u provedbu EU projekata - "JobCollage SAVA" i "Pametno i Aktivno do sigurne budućnosti" u čijoj provedbi sudjeluje i Udruženje obrtnika Samobor. Projekt želi uspostaviti suradnju s lokalnim poslodavcima kod kojih postoji potreba za radnom snagom, te koji teško pronalaze istu. Na temelju vaših potreba, partneri ovog projekta bi selekcijom odabrali nezaposlene osobe, motivirali ih za rad i učenje, koje bi potom educirali prema vašim potrebama. Projektom će se nezaposlene odrasle osobe educirati prema potrebama poslodavaca, sa ciljem da kod istih obave stručnu praksu, a potom, ako će biti potrebe, stupe u radni odnos.

Sukladno Vašim mogućnostima i vremenu, možete odabrati jedan od dogovorenih termina sastanaka sa partnerima projekta u Samoboru, Svetoj Nedelji ili Stupniku:

• Sveta Nedelja 28.9.2018 13:00 sati

Grad Sveta Nedelja, Trg Ante Starčevića 5, vijećnica

• Stupnik 28.9.2018 10:00 sati

Općina Stupnik, Gornjostupnička 33, vijećnica

• Samobor 4.10.2018 14:00 sati

Grad Samobor, Trg kralja Tomislava 5, vijećnica

U nadi da ćete naći one zaposlenike koje želite,

s poštovanjem,

UDRUŽENJE OBRTNIKA SAMOBOR

Prva radionica u sklopu projekta IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR.1.1.11-0177), koji Zagrebačka županija provodi u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb, održana je jučer u prostorijama Srednje škole Vrbovec.

Pozitiva Samobor organizirala je i održala proteklog vikenda trening pripreme prijedloga EU projekata za mlade koji se proveo u Samoboru u prostorima Savjeta mladih Grada Samobora. Udruženje obrtnika Samobor podržalo je također ovu inicijativu jer držimo do činjenice da u mlade treba ulagati.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije organizira informativnu radionicu o mogućnostima financiranja projekata istraživanja, razvoja i inovacija iz Europskih strukturnih fondova te programa Europske unije u razdoblju od 2014. do 2020. godine. Radionica će se održati u petak 10. travnja 2015. godine u Konferencijskoj dvorani Ministarstva s početkom u 11 sati.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je internetski portal o EU fondovima i mogućnostima njihova korištenja, na elektroničkoj adresi www.strukturnifondovi.hr