Tvrtka Noir projects&consulting iz Samobora u suradnji s Udruženjem obrtnika u Samoboru, organizira jednodnevnu radionicu na temu: “Poduzetnici, obrtnici i strukturni fondovi“ u srijedu 21. siječnja 2015. gdje će poduzetnici i obrtnici dobiti informacije kako dobiti mogućnost pristupa strukturnim fondovima te dobiti bespovratna sredstva koja će uložiti u svoje poslovanje, nabaviti opremu, urediti prostor, educirati sebe i svoje zaposlenike, napraviti marketinšku kampanju i promotivne aktivnosti te mnoge druge aktivnosti.

Radionica je prvenstveno zamišljena za dobivanje osnovnih i relevantnih informacija kako dobiti bespovratna sredstva a ujedno će svi polaznici radionice imati priliku čuti razne situacije s terena te također dobiti odgovore na pitanja vezana uz poslovanje i bespovratna sredstva.

Iako Udruženje obrtnika Samobor nije organizator radionice, pozivamo sve naše obrtnike da dođu i sudjeluju na radionici gdje će uz stručnog predavača te vrlo kvalitetno predavanje dobiti korisne informacije i materijale o EU fondovima i mogućnostima prijave na jednome mjestu.

Radionica će se održati 21. siječnja 2015. godine (srijeda) u prostorijama Udruženja obrtnika Samobor, Šmidhenova 34, Samobor. Kotizacija iznosi 300 kn + PDV po osobi i uključuje materijale i napitak u pauzama. Prijave se primaju do 20. siječnja 2015. Broj mjesta ograničen.

Radionica je održanja.

EUradionica

Kontakti

Telefon: 01/3360-129