Factory of success: Start up you(th) life

Susret mladih obrtnika

Dana 22.10.2021. godine održali smo Susret mladih obrtnika (Meeting of young entrepreneurs) u prostorijama Udruženja obrtnika Samobor. Sudionici ovog događaja bili su naši članovi – mladi obrtnici i naši sudionici Erasmus+ projekta Factory of success: Start up you(th) life koji su se na ovaj način povezali s lokalnim obrtnicima. Osim toga, mladi sudionici projekta prezentirali su Erasmus+ projekt i video projekta koji je kreiran tijekom razmjene mladih u kojoj su sudjelovali i njihovi vršnjaci iz Turske, Slovačke i Rumunjske. Obrtnici su upoznati s Erasmus+ programom i mogućnostima koje on pruža.

Susret mladih obrtnika omogućio je našim mladim sudionicima da se povežu s lokalnim obrtnicima i da iz prve ruke saznaju koje su to vještine potrebne današnjem mladom poduzetniku kako bi vodio uspješno poslovanje. Mlade sudionici bili su time dodatno osnaženi za pokretanje i iniciranje vlastitih poduzetničkih ideja, a ovaj događaj im je omogućio da budu više uključeni u lokalnu poduzetničku zajednicu.