Udruženje u suradnji sa Partnerom Pozitiva Samobor je pokrenulo prve korake u promidžbi i vidljivosti EU projekta  „Mladi obrtnici-novi poduzetnici“ . Rezultati tih aktivnosti se vide u izradi nove web stranice na kojoj javnost može pratiti provedbu projekta te sve novosti vezane za izvedbu projektnih aktivnosti. Stranici možete pristupiti putem direktne poveznice ili putem web adrese: startup-obrtnik.com.hr

monp ESFFokus  nove web stranice biti će na redovnom informiranju javnosti  oko provedbe projekta „Mladi obertnici-novi poduzetnici“ ali i na obavještavanju  o provedbi svih ostalih projekata s područja Samobora, Svete Nedelje  koji su dobili bespovratna sredstva iz natječaja „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“.

Tvrtke koje su dobile bespovratna sredstva s područja Samobora i Svete Nedelje su :

Lim Samobor, -„Povećanje razine konkurentnosti tvrtke Lim Samobor kroz razvoj internih ljudskih resursa“

Telegra, - „Telegra EDU-povećanje konkurentnosti jačanjem tehničkih i upravljačkih kompetencija tvrtke Telegra d.o.o.“

Rimac automobili,-„Jačanje tržišne pozicije inovativnih visoko tehnoloških proizvoda tvrtke Rimac automobili d.o.o. ulaganjem u ljudske potencijale“

Poduzetničkog centra Samobor-„Meet Entrepreneur-Me Tycoo“ (Upoznaj poduzetnika- Ja tajkun)

Na istoimenim stranicama praćene će biti i aktivnosti projekta Udruženja „Mladi obrrtnici-novi poduzetnici“  na obostranu korist promidžbe i vidljivosti svih navedenih projekata.

UOS katalog

UOS top poduzetnik