• Aktualno

• Besplatan seminar o eRačunu u javnoj nabavi za obrtnike

14-06-2019

Seminar će se održati u utorak, 18. lipnja 2019. u 14,00 sati u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu, Ilica 49. Očekivano trajanje seminara je do 17,30 sati.

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

• Potpore za poduzetnike u turizmu

07-06-2019

Bespovratne potpore Zagrebačke županije za poduzetnike u turizmu namijenjene su za sufinanciranje poduzetničkih projekata u turizmu koji se odnose na povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude sljedećih postojećih ugostiteljskih objekata:

Opis:
Programom će biti obuhvaćene sljedeće teme: najvažnije postavke marketinške kampanje na web-u, SEO optimizacija web-stranica, oglašavanje, Google Analytics, analitika konkurencije: tko se još oglašava za iste ključne, poveznica opsega riječi i financijskog ulaganja, fenomenologija Ads riječi kada i kako odabrati „privlakuše“, „podupirače“ i „prodavače“, što znači „impression share“ i zašto je važan, korištenje ključnih riječi (eng. key word) i planera pokazivanja (eng. display planner) i karakteristike najzastupljenijih društvenih mreža.

Predavač:
Marko Hrnjak, certificirani Google Trainer i voditelj marketinga Otvorenog učilišta Algebra. Ujedno je i voditelj kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije - od online oglašavanja, produkcije internetskih stranica pa do aplikacija za društvene mreže.

Kotizacija:
Redovita cijena radionice iznosi 80 kn + PDV.

Prijave:
Prijavu na radionicu možete izvršiti putem prijavnice, koju možete preuzeti na web stranici: http://pcsamobor.hr/wp_dibs/wp-content/uploads/2018/12/Prijavnica_PCS.doc

Za sva pitanja i dodatne informacije, kontaktirajte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na brojeve telefona 01/3336-830, 091/3325 348.

logo hok1

Logo Samobor