Kontakti:
01/3360-129 | uo.samobor@hok.hr
Šmidhenova 34 | Rad sa strankama: 8h - 15h
 • Aktualno

  • Besplatan seminar o eRačunu u javnoj nabavi za obrtnike

   14-06-2019

    Seminar će se održati u utorak, 18. lipnja 2019. u 14,00 sati u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu, Ilica 49. Očekivano trajanje seminara je do 17,30 sati.

  • 3D samoborska kremšnita

   12-06-2019

   Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

  • Potpore za poduzetnike u turizmu

   07-06-2019

   Bespovratne potpore Zagrebačke županije za poduzetnike u turizmu namijenjene su za sufinanciranje poduzetničkih projekata u turizmu koji se odnose na povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude sljedećih postojećih ugostiteljskih objekata:

  1 2 3

Opis:
Programom će biti obuhvaćene sljedeće teme: najvažnije postavke marketinške kampanje na web-u, SEO optimizacija web-stranica, oglašavanje, Google Analytics, analitika konkurencije: tko se još oglašava za iste ključne, poveznica opsega riječi i financijskog ulaganja, fenomenologija Ads riječi kada i kako odabrati „privlakuše“, „podupirače“ i „prodavače“, što znači „impression share“ i zašto je važan, korištenje ključnih riječi (eng. key word) i planera pokazivanja (eng. display planner) i karakteristike najzastupljenijih društvenih mreža.

Predavač:
Marko Hrnjak, certificirani Google Trainer i voditelj marketinga Otvorenog učilišta Algebra. Ujedno je i voditelj kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije - od online oglašavanja, produkcije internetskih stranica pa do aplikacija za društvene mreže. 

Kotizacija:
Redovita cijena radionice iznosi 80 kn + PDV.

Prijave:
Prijavu na radionicu možete izvršiti putem prijavnice, koju možete preuzeti na web stranici: http://pcsamobor.hr/wp_dibs/wp-content/uploads/2018/12/Prijavnica_PCS.doc

Za sva pitanja i dodatne informacije, kontaktirajte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na brojeve telefona 01/3336-830, 091/3325 348.

 

logo facebook

logo hok1

Logo Samobor

logo svnedjelja

logo stupnik

artifex