• Aktualno

• EU natječaj: "Inovacije u S3 područjima"

03-07-2019

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

• Od 1. srpnja 2019. obvezno izdavanje e-računa javnim naručiteljima

02-07-2019

Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi usvojen je početkom listopada prošle godine, njegova je djelomična primjena počela 1. prosinca 2018. godine, a puna primjena počinje 1. srpnja 2019. godine. Naime, Zakonom je od početka prosinca prošle godine najprije uvedena obveza zaprimanja e-računa u postupcima javne nabave, a od početka...

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

1 2 3

Udruženje obrtnika Samobor poziva vas na porezni seminar koji će se održati 3.12.2018. od 16:30 - 18:30 h u prostoru Udruženja, Šmidhenova 34, Samobor.

Tema seminara su izmjene zakonskih propisa u 3. krugu porezne reforme, a seminar će voditi dipl.oec. Mirjana Mahović Komljenović. Kotizacija za seminar je 100 kn po sudioniku za obrtnike i dobrovoljne članove te 200 kn po sudioniku za poduzeća (d.o.o., j.d.o.o., OPG). Na priloženom linku Prijavnica za seminar nalazi se prijavni obrazac za sudjelovanje pa ukoliko ste zainteresirani molimo Vas da ispunjeni obrazac dostavite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 29.11.2018. do 15:30 h.

Za sve upite i dodatne informacije možete se javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 01/3360129.

logo hok1

Logo Samobor