• Aktualno

• EU natječaj: "Inovacije u S3 područjima"

03-07-2019

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

• Od 1. srpnja 2019. obvezno izdavanje e-računa javnim naručiteljima

02-07-2019

Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi usvojen je početkom listopada prošle godine, njegova je djelomična primjena počela 1. prosinca 2018. godine, a puna primjena počinje 1. srpnja 2019. godine. Naime, Zakonom je od početka prosinca prošle godine najprije uvedena obveza zaprimanja e-računa u postupcima javne nabave, a od početka...

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

1 2 3

Usavršavanje se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela u ukupnom trajanju od 240 šk. Sati teoretske i praktične nastave , a sama edukacija će se održavati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Samoboru u terminu tijekom rujna-listopada 2016.g. u poslijepodnevnom terminu. ( u dogovoru sa polaznicima , obrtima-tvrtkama koje ih prijavljuju ).

Praktični dio edukacije će također biti  u Samoboru ( CNC simulator )

Broj prijavljenih polaznika je već 12 osoba, a očekujemo i nove prijave.

Cijena edukacije: 5.000,00 kn po osobi

Zbog rijetkog izvođenja ove specifične edukacije u Samoboru pozivamo Vas da na vrijeme prijavite svoje zaposlenike, te pozivamo i nezaposlene osobe da se prijave na ovu edukaciju na kontakt Udruženja obrtnika Samobor:

• tel. 01/ 3360 129, 091/ 3360 129 ili

Podaci koji su potrebni prilikom prijave su:

• Ime/prezime
  • Dob
  • Završena škola
  • Informatičko znanje ( DA ili NE )

logo hok1

Logo Samobor