• Aktualno

• EU natječaj: "Inovacije u S3 područjima"

03-07-2019

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

• Od 1. srpnja 2019. obvezno izdavanje e-računa javnim naručiteljima

02-07-2019

Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi usvojen je početkom listopada prošle godine, njegova je djelomična primjena počela 1. prosinca 2018. godine, a puna primjena počinje 1. srpnja 2019. godine. Naime, Zakonom je od početka prosinca prošle godine najprije uvedena obveza zaprimanja e-računa u postupcima javne nabave, a od početka...

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

1 2 3

Za sve obrtnike i njihove zaposlenike koji imaju obvezu polaganja higijenskog minimuma, obavještavamo vas da je sljedeći termin predavanja i ispita određen za 27. - 30.06. (ponedjeljak - četvrtak). Ispit će biti 05.07. (utorak).

Pozivamo sve da iskoriste ovaj rok prije ljetne stanke te se prijave na telefon Zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar na kontakte:  tel. 4696 - 180, 4696 - 182

Cijena: 400 kn sa PDV-om po osobi

logo hok1