Udruženje redovno organizira edukacije, osposobjavanja i licenciranja za obrtnike i druge zainteresirane sa temama kao što su: higijenski minimum, edukacija prijevoznika, porezne novosti, CNC operateri, AutoCAD i 3D, informatički tečaj i sl. Obavijesti o ovome možete pratiti na ovoj stranici, ali i primati SMS-om te elektroničkom poštom. Udruženje organizira edukacije koje su korisne obrtnicima te ukoliko imate prijedloge pozivamo vas da se javite.

Seminar: Sigurnost na radu – obveze poslodavca  održati će se 15.02.2017, 15 – 17 sati, Šmidhenova 34. Teme seminara su: Obavljanje poslova zaštite na radu, procjena rizika, osposobljavanja, poslovi s posebnim uvjetima rada te Ispitivanja. Predavač: Željko Otmačić – ENERGO INSPEKT d.o.o.

 

U tijeku prijave za polaganje majstorskih ispita u proljetnom roku 2017. godine. Prijave primamo do 19.02.2017. godine za ispitni rok majstorskih ispita koji će se održati od 05.04.2017. do 12.05.2017. godine. U privitku Vam dostavljamo letak o majstorskim ispitima te prijavnicu za ispit. Sve informacije možete dobiti u uredu za obrazovanje Obrtničke komore Zagreb – 4806 – 545, 4806 – 543.

„Usvojite znanja, vještine i stavove koji vode do realizacije postavljenih prodajnih ciljeva. Udruženje obrtnika Samobor 08.02.2017., 15-19 sati, u prostoru Udruženja, Šmidhenova 34, organizira radionicu – trening: KAKO PRODATI PROIZVOD? Ovo je po prvi put da Udruženje organizira ovakvu vrstu radionice te smo osigurali BESPLATNU radionicu za prvih 8 prijavljenih sudionika ( obrtnike i njihove zaposlenike ).

Udruženje obrtnika Samobor organizira 26.01.( ČETVRTAK ), s početkom u 16:15 sati ( ukupno trajanje oko 2 sata ), u prostorijama Udruženja - Šmidhenova 34, Samobor, stručni seminar: "POSEBNOSTI PRI IZRADI GODIŠNJE POREZNE PRIJAVE OBRTNIKA I SLOBODNIH ZANIMANJA ZA 2016.G. I NOVINE U SKLOPU POREZNE REFORME OD 01.01.2017.G."

Udruženje obrtnika Samobor, u suradnji sa POU Samobor, priprema projekt edukacije nezaposlenih osoba, vlasnika tvrtki i obrta te njihovih zaposlenika za Program edukacije za CNC Operatera. Usavršavanje se provodi u suradnji sa POU Samobor koje ima obrazovni Program certificiran od Ministarstva obrazovanja i sporta, a Polaznici na kraju usavršavanja dobivaju upis edukacije u svoje radne knjižice.

Udruženje obrtnika Samobor i HZZ – ispostava Samobor i Zagreb pozivaju sve samoborske i svetonedeljske ugostitelje da prisustvuju prezentaciji projekta osposobljavanja nezaposlenih osoba u zanimanjima u ugostiteljstvu. Prezentacija projekta će se održati – 11. srpnja ( ponedjeljak) u 13:00 sati, u prostorijama Udruženja , Šmidhenova 34, Samobor.

Za sve obrtnike i njihove zaposlenike koji imaju obvezu polaganja higijenskog minimuma, obavještavamo vas da je sljedeći termin predavanja i ispita određen za 27. - 30.06. (ponedjeljak - četvrtak). Ispit će biti 05.07. (utorak).

Pozivamo sve da iskoriste ovaj rok prije ljetne stanke te se prijave na telefon Zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar na kontakte:  tel. 4696 - 180, 4696 - 182

Cijena: 400 kn sa PDV-om po osobi

 

Udruženje obrtnika Samobor poziva obrtnike, poduzetnike i njihove zaposlenike te sve zainteresirane na Radionice „Kako postati poduzetnik“ -  financirane su od strane Zagrebačke  županije. Cilj radionica bio je upoznati buduće potencijalne obrtnike/poduzetnike te obrtnike/poduzetnike početnike i nezaposlene osobe s osnovnim poduzetničkim znanjima za pokretanje vlastitog posla.

Udruženja obrtnika Samobor u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Samobor i VEKTOR CNC planira provesti edukaciju obrtnika i njihovih zaposlenika za edukaciju CNC OPERATERA. Na temelju provedene ankete među obrtnicima, ova edukacija je imala najveći interes među vašom strukom.

Udruženje obrtnika Samobor, u suradnji sa Pučki učilištem Samobor i Učilištem za cestovni promet iz Zagreba, organizira periodičku edukaciju za vozače – KOD 95. Zakazani termin u Pučkom otvorenom učilištu Samobor 12. 3. u 8 sati.

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor