• Aktualno

• EU natječaj: "Inovacije u S3 područjima"

03-07-2019

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

• Od 1. srpnja 2019. obvezno izdavanje e-računa javnim naručiteljima

02-07-2019

Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi usvojen je početkom listopada prošle godine, njegova je djelomična primjena počela 1. prosinca 2018. godine, a puna primjena počinje 1. srpnja 2019. godine. Naime, Zakonom je od početka prosinca prošle godine najprije uvedena obveza zaprimanja e-računa u postupcima javne nabave, a od početka...

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

1 2 3

Među mnoštvom izlagača svoja mjesta su pronašli i samoborski obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Samobor – „Cvjećarnica Orhideja“ iz Samobora, „Cvjetni atelje Markoci“ iz Rakovog Potoka i “N'D' Core dekoracije sa stilom“ iz Svete Nedelje. Naši vrijedni predstavnici na sajmu su pokazali umijeće cvjećarstva i svojim prekrasno dekoriranim štandovima privlačili mnoge posjetitelje. Cvjetne kreacije posebnost su svakog vjenčanja, lijepo dekorirane vjenčane sale uvijek podižu samu atmosferu vjenčanog slavlja, a naši obrtnici sa svojim znanjem i umijećem dekoriranja pokazali su kako mogu ispuniti sve želje budućih mladenaca.

Zahvaljujemo našim vrijednim obrtnicima na sudjelovanju na Sajmu i predstavljanju cvjećarske struke prema široj publici te im želimo još mnogo uspješnih sajmova i nastupa.

logo hok1

Logo Samobor