U završnom tjednu edukaciju naglasak je bio na izradi i dekoriranju modernih entreme torti, izradi i dekoriranju mini vjenčane torte i te izradi zdravih sirovih bezglutenskih slastica koje su danas izrazito popularne.

Svaki polaznik dobio je skriptu koja je osmišljena na način da posluži svakom od polaznika kao udžbenik tijekom izvođenja praktične nastave slastičarstva i kasnije kao podsjetnik na naučeno. Svaki recept iz nje je jasno napisan kroz sve korake pripreme istog, te time primjenjiv i izvediv svakom od polaznika u svakom momentu nakon završetka provedenog programa.

Praktična nastava se u moderno opremljenoj kuhinji pod mentorstvom vrhunskih slastičarki: Suzane Kvesić, glavne slastičarke u restoranu Vinodol i Ljubice Roždijevac koja je chef slastičarne Hotela Sheraton u Zagrebu.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja, te se upisuje u e-radnu knjižicu. Polaznica je uspješno položila ispit te primila diplomu za zanimanje „Slastičar“.

Program osposobljavanja za „Slastičara“ sufinanciran je sredstvima Zagrebačke županije.

Čestitamo gđi. Korneliji Horvatić na uspješno položenom završnom ispitu i dobivanju diplome za slastičara i želimo joj još mnogo uspjeha u budućnosti!

logo hok1

Logo Samobor