Predavanje je vodio mentor projekta dr. sc. Damir Godec, voditelj Katedre za preradbu polimera i drva na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu. Samo predavanje okupilo je brojne zainteresirane poduzetnike, a nazočni su bili i predstavnici grada Samobora Miran Šoić, predsjednik Gradskog vijeća i Sanja Horvat – Iveković, zamjenica gradonačelnika te Hrvoje Frankić, zamjenik župana Zagrebačke županije. Cilj stručnog predavanja bio je informirati poduzetnike o mogućnostima i prednostima primjene aditivnih tehnologija u proizvodnji te planiranim aktivnostima za nabavu specijalističkih tehnologija u sklopu projekta „Mali tehnopolis Samobor“ koji je sufinanciran od strane Europske unije u sklopu Operativnog programa Razvoj poslovne infrastrukture. Sudionici su aktivno sudjelovali na predavanju postavljajući mnoga pitanja čime su pokazali interes za nove tehnologije i usluge, a putem demonstracije 3D printanih modela mogli su uočiti razlike među pojedinim tehnologijama.

logo hok1

Logo Samobor